Karoliinan Kahvimylly & Kestikievari

Nykypäivä

Karoliinan Kahvimyllyn toiminta on siirtynyt kokonaisuudessaan kesällä 2014 avattuun Karoliinan Kestikievariin Leivonmäelle 10 km vanhasta Karoliinasta pohjoiseen. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat nauttimaan Karoliinan perinteisistä herkullisista leivonnaisista ja lisäksi Kievarin maittavista keitto- ja salaattilounaista sekä maalaispizzoista.

 

Yhteistyökumppanina toimii samassa liikerakennuksessa Aitoa Cheddar juustoa valmistava Jukolan Juusto. Maalaishenkinen sisustus ja tunnelma, erillinen ryhmätila ja hyvä liikenteellinen sijainti 4-tien välittömässä läheisyydessä sekä herkullinen lähiruokatarjonta takaavat erilaisen taukohetken ja mahdollistavat ryhmien palvelun ja yksityistilaisuuksien järjestämisen.

 

Jo vuodesta 1998

Karoliinan Kahvimylly on perustettu vuonna 1998 Joutsaan Angesselkään, omistajansa Pirjo Soilun lapsuuden kotikylään. Mummonsa Elin Karoliinan luona Pirjo sai lapsena jauhaa kahvipapuja mummon myllyllä. Nyt Karoliinan valokuva ja mylly ovat paraatipaikalla kahvilan vitriinin päällä ja yrityksen nimeksi muodostui mummon muistolle Karoliinan Kahvimylly.  Kahvila on sekoitus keskieurooppalaista kahvilakulttuuria ja suomalaista talonpoikaistyyliä.

Karoliinan Kahvimylly & Kestikievari

Pirjo Soilu opiskeli aikoinaan kondiittoriksi Saksassa ja täydensi ammattitaitoaan ollessaan töissä eri kahviloissa ja leipomoissa ja toimiessaan jo Saksassa kahvilayrittäjänä. Kahvila on luonut mainetta runsaalla ja herkullisella kakkuvalikoimallaan. Tuoreen pullantuoksu houkuttelee asiakkaita heti aamusta. Tuotevalikoimaan kuuluu myös maittavat suolaiset piirakat, sämpylät, keksit ja pikkuleivät. Kaikki tuotteet leivotaan käsin paikan päällä vankalla ammattitaidolla laadusta ja mausta tinkimättä.

 

Karoliinan Kahvimylly sijaitsee nykyään kokonaisuudessaan uusissa tiloissa Karoliinan Kestikievarissa Leivonmäellä.