Karoliinan Kahvimylly & Kestikievari – perinteitä ja paikallisia makuja jo vuodesta 1998
Karoliinan Kahvimyllyn tarina alkoi vuonna 1998 Joutsan Angesselässä, jossa omistaja Pirjo Soilu yhdisti lapsuusmuistonsa ja intohimonsa leivontaan. Kahvila sai nimensä Pirjon mummon, Elin Karoliinan, mukaan – muistona hänen kahvimyllynsä ja valokuvansa ovat yhä kunniapaikalla. Karoliinan Kahvimylly tunnetaan alusta asti kekseliäästä yhdistelmästä keskieurooppalaista kahvilakulttuuria ja suomalaista talonpoikaistyyliä.

Perinteitä ja ammattitaitoa
Pirjo Soilu opiskeli kondiittoriksi Saksassa ja keräsi kokemusta työskennellen kahviloissa ja leipomoissa. Hänen asiantuntemuksensa näkyy Karoliinan tuotteissa, jotka leivotaan käsin ja rakkaudella omassa keittiössämme. Valikoimaan kuuluu laaja kirjo kakkuja, suolaisia leivonnaisia, pullia ja pikkuleipiä, joita yhdistää tinkimätön laatu ja makuelämys.
Nykypäivä
Vuonna 2014 Karoliinan Kahvimylly muutti kokonaisuudessaan Leivonmäelle uuteen Karoliinan Kestikievariin. Sijaintimme aivan nelostien varressa tarjoaa hyvän saavutettavuuden niin paikallisille asiakkaille kuin ohikulkijoillekin. Kestikievarin maalaishenkinen sisustus, lämmin tunnelma ja herkullinen lähiruokatarjonta tekevät siitä erinomaisen paikan kahvitauolle, lounaalle tai juhliin.

Yhteistyössä Jukolan Juuston kanssa
Kestikievarin yhteydessä toimii Jukolan Juusto, joka valmistaa palkittua aitoa cheddaria. Yhteistyömme korostaa lähiruoan merkitystä, ja asiakkaamme pääsevät nauttimaan aidosti paikallisista mauista. Olipa kyseessä kiireinen ohikulkumatka tai suunniteltu vierailu, Karoliinan Kestikievari toivottaa sinut tervetulleeksi viihtymään!
